sâmbătă, 20 aprilie 2013



    RATATOUILLE




               
                                                                      Ingrediente :

    un dovlecel 
o vanata 
2 cepe 
4 fire de usturoi verde 
un ardei rosu 
un ardei galben
200 grame ciuperci 
morcovi 
telina
4 cartofi
2 linguri bulion
patrunjel,sare ,piper


         Se taie ceapa julien si impreuna cu usturoiul se soteaza in putin ulei,intre timp  se taie celelalte   legumele in bucati egale ,dar  mai mari  si se pun peste ceapa in urmatoarea ordine :morcov, telina ,ardei ,vanata ,dovlecel, ciuperci si cartof.

          Se soteaza  toate legumele si se adauga putina apa atat cat sa acopere legumele, se da focul mic si pune capacul , se lasa la fiert pentru cca 12 minute  ,se adauga bulionul si se mai lasa la fiert inca 10 minute .
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga patrunjel tocat marunt .