marți, 23 aprilie 2013




    RULADA CU FRISCA  SI CREMA DE  CIOCOLATA




           Pentru ca azi este sarbatoare si am venit mai devreme acasa am zis sa fac ceva simplu...si delicios.
       


                                                                       Ingrediente:
                                                                     Foaia : 5 oua 
            5 linguri zahar 
            5 linguri faina
            o lingura de ulei si putina sare  ,praf de copt si se face un blat de pandispan. Din compozitie se pun deoparte  2 linguri pline cu albus de ou batut spuma cu zahar.
.Albusul de oua pus departe se amesteca cu doua lingurite pline de cacauo si se pun pe hartie de copt in forme diferite.


Peste se pune blatul si se da la cuptor pentru 15 min la circa 180  grade.se ruleaza intr-un prosop umed . 



Se desface rulada  se pune crema de ciocolata   si peste frisca  batuta  ,se ruleza cu grija . 
Sper sa va placa .Totul nu dureaza mai mult de 35 de minute.