BRIOSE CU CREMA DE CIOCOLATA
Iubesc briosele , pentru ca sunt prajiturile cele mai spectaculoase, se pot face in mii de feluri, cu o mare combinatie de ingredinete si arome , un ceva dulce surprinzator .
Ingrediente:
Briose
250 grame unt
200 gr ciocolata amaruie de buna calitate
250 grame faina
100 ml lapte
4 oua
coaja rasa de la 2 portocale mici
250 gr zahar
un plic praf de copt
CREMA
250 grame unt
300 grame ciocolata amaruie
5 linguri de zahar pudra
Se freca bine untul cu zaharul si se adauga cate un ou ,amestecand continuu pana la incorporare ,dupa care se pune laptele , faina amestecata cu praful de copt ,ciocolata topita si se aromeaza cu coaja de portocala . Se pun cu lingura in formele de briose si se baga la cuptorul preincalzit la 220 grade pentru cca 15 minute .
Crema : se freaca untul cu zaharul pudra spuma adaugand-se treptat ciocolata topita cu grija sa nu se taie,iar se taie se adauga putina frisca lichida rece si se repara.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu