vineri, 31 mai 2013


        O EXPERIENTA SI O ZI MINUNATA


          Ieri  s-a incheiat  experienta  mea la Academia lui Horia   ,dar a fost o zi minunata ,am cunoscut oameni minunati ,draguti ,atenti si dornici sa impartaseasca  din experinta lor.  
         Multumesc  pe acesta cale Ancai care a crezut in mine si domnului realizator al emisiuni Cireasa de pe tort, Adi  Boros ,precum si Ioanei si nu in ultimul rand fostului meu coechipier Zamfirescu Constantin ,alias Gogoasa.















Castigatorii









                                              Sfarsit...

4 comentarii:

  1. Felicitari pentru curajul de a participa! Catalin Mihalache.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc,dar sunt putin suparata pe mine ,am pierdut cum se spune la mustata...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai aici poze in care te-am vazut mai frumoasa ca niciodata! Se citeste lumina bucuriei din suflet pt ca faceai ceea ce-ti place atat de mult si pt ca, fireste, te aflai in momentul cel mai bun si cel mai sus (dupa parerea mea) din viata ta de pana acum! Si asta e o experienta asa de valoroasa, incat chiar nu mai conteaza cum s-a incheiat! Cred ca locul tau e acolo, printre profesionisti si camere de luat vederi, unde sigur te vei intoarce in curand cu forte si mai mari! Drum bun in continuare spre (e)misiunea ta!
    Renata

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc!Foarte frumos,cuvintele mele sunt de prisos.Datorita increderii date de voi am ajuns pana aici,fara voi nu a-si fi reusit si pentru asta inca odata multumesc.M-ati facut sa realizesz ca pot mai mult, mi-ati oferit un fel de incredere pe are niciodata nu am simtit-o.

    RăspundețiȘtergere