sâmbătă, 6 iulie 2013

CREMA DE ZAHAR ARS






Ceva dulce si bun pentru o frumoasa zi de sambata ,dupa ce toata lumea a fost la dieta...

Nu este o crema de zahar ars obisnuita, este o fuziune cu creme brulee sper  sa o incercati si sa va placa.





  Ingrediente 

500 ml frisca lichida 
500 ml lapte condesat
6 galbenusuri 
4 linguri de zahar pentru ars si 8 linguri de zahar pentru crema 
 si  coaja rasa de lime si portocala 



Se ard cele 4 linguri de zahar si se intind in tava .

                        Se amesteca laptele cu frisca lichida ,zaharul , coaja de lime si portocale  .Se separa galbenusurile si se bat ,adaugandu- se trepta in compozitie.

                                Se toarna compozitia peste zaharul ars si se pune la cuptorul incins  la 220 grade intr-o tava cu apa calda pentru cca 45 minute 


                                                           Si asta este tot .





                                                      Simplu si delicios...