Ingrediente
Pentru aluat
500 gr faina
25 grame
200 ml apa si sare
Pentru toping
- 250 gr cascaval
- 250 grame salam ,sunca ,carnti orice doriti
-castraveti murat,masline si kechup
- ciuperci
Pentru blat
Se cerne faina se face o gaura in mijloc se pune sarea. Separat se dizolva drojdia cu apa calduta si se adauga peste faina si framanta o coca mai moale . Se lasa la dospit cam 15 minute .
Coca se imparte in doua ,fiind suficienta pentru 2 pizza mari .
Se intinde cu sucitorul o foaie subtire care se inteapa cu furculita pentru a creste la fel peste tot se unge cu kechup, se adauga ciupercile taiate subtire ,salamul maslinele si castraveti taiate subtire si la sfarsit se pune cascavalul taiat maruntsau dat prin razatoare .
Se preincalzeste cuptorul la 200 grade ,se da tava la cuptor pentru 10 minute si apoi se da la grill pentru alte 10 minute .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu