miercuri, 20 martie 2013




                   PIZZA


            Ingrediente 
  Pentru aluat 
        500 gr faina 
            25 grame 
        200 ml apa si sare  

  Pentru toping 
 - 250 gr cascaval
 - 250 grame  salam ,sunca ,carnti orice doriti 
 -castraveti murat,masline  si kechup 
- ciuperci

    Pentru blat  
 Se cerne faina se face o gaura in mijloc se pune sarea. Separat se dizolva drojdia cu apa calduta si se adauga peste faina si framanta o coca mai moale . Se lasa la dospit cam 15 minute .
  Coca se imparte in doua ,fiind suficienta pentru 2 pizza mari .
  Se intinde cu sucitorul  o foaie subtire care se inteapa cu furculita pentru a creste la fel peste tot se unge cu kechup,  se adauga ciupercile taiate subtire     ,salamul  maslinele si castraveti  taiate subtire si la  sfarsit se pune cascavalul taiat maruntsau dat prin razatoare   .
  Se preincalzeste cuptorul la 200 grade  ,se da  tava la cuptor   pentru  10 minute  si apoi se da la  grill  pentru alte 10 minute .