miercuri, 27 martie 2013




FURSECURI CU CIOCOLATA 








         Ingrediente :



         - 150 grame faina
-    4 oua

        -   40 grame cacao
        - un plic praf de copt 
       -150 grame unt 
       -200 grame ciocolata amaruie 
      - 300 grame zahar
      - 4 lingurite de ness
        esenta de vanilie

      Se amesteca ingredientele uscate(faina, cacaoua , nessul  si praful de copt) ,separat se freca bine untul cu zaharul si se adauga  treptat cate un ou amestecandu-se pana se incorporeaza. Se amesteca compozitiile si se adauga ciocolata topita. 
   Se framanta se pune in folie alimentara  si se baga la frigider pentru 45 minute .
   Dupa ce a stat la frigider se formeaza cu mana bilute care se dau prin zahar pudra  foarte  bine si se pun in tava cu distanta intre ele pentru ca vor creste si se vor lipi,
   Se tin la cuptor cca 15 minute la 180 grade ,