duminică, 31 martie 2013


 BRIOSE CU CIOCOLATA


  

Ingrediente:


- 4 oua 
- 250 grame  unt 
-250 grame faina( 13 linguri)
-250 grame zahar (10 linguri)
-125 ml lapte 
- un pachet de praf de copt 
esenta de rom
-150 grame ciocolata




    Se mixeaza untul cu zaharul pana  cand devine cremos, se adauga cate un ou si se mixeaza in continuare pana este incorporat si  se adauga si celalate oua .Se adauga faina cu praful de copt , laptele ,esenta de rom , 100 gr ciocolata topita  si 50 gr.ciocolata tocata marunt ,     
   Se pune in tava compozitia de  briose  si se baga la cuptor pentru cca 12 minute la 220 grade.
   Dupa ce se coc ,se lasa la racit  .
    Intre timp se face o glazura din apa ,zahar si cacaoua  care se fierbe pe foc pana se leaga si se orneaza briosele .