Buna, sunt Florentina!!Sunt din Giurgiu si cea mai mare pasiune a mea este gatitul! Am creat acest blog sa va arat ca e tare simplu sa gatesti! Sper sa va placa!
sâmbătă, 31 august 2013
MUSACA LIGHT DE VINETE SI DOVLECEI SI CARNE DE PUI
Incercam sa mancam cat mai usor ,deoarece odata cu trecerea anilor toate incep sa scartie si pentru ca iubesc musacaua am incercat acesta varianta.Noua ne-a placut ,sper si voua.
Ingrediente:
2 vinete
un dovlecel
500 gr carne tocata de pui
10 ciuperci
un ardei gras
2 oua
2 linguri amidon
2 cepe si 4 catei de usturoi
piper ,nucsoara , turmeric si chimion
Se taie vinete si dovlecei pe lung se sareaza pentru a scoate surplusul de apa si se frig pe gratar.
Ceapa ,ardeiul si usturoiul se taie julian, se inabusa cu o lingura de ulei de masline si se adauga condimentele apoi carnea tocata de pui si se lasa pe foc pana se desface .
Se monteaza preparatul: se aseaza feliile de vinete ,apoi jumatate din compozitia de carne si
jumatate din cantitatea de ciuperci taiate subtire ,apoi
dovlecelul si iar carne , iar la sfarsit
vinetele si cele 2 oua batute cu amidon
Se baga la cuptor pentru 40 minute la 200 grade si poate fi servita cu smantana sau iaurt light.
Simplu si delicios...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu