marți, 13 august 2013

PULPA DE VITEL IN CRUSTA DE IERBURI AROMATE LA TIGAIE


                     Avand in vedere caldura de afara si pentru a nu sta prea mult in bucatarie, va propun acesta reteta simpla ,usor de facut ,rapida  si delicioasa.
               Ce poate fi mai buna decat carnea de vitel si uitati ce bine arata aceste bucati. 



Ingrediente :
600 gr pulpa de vitel 
cimbru ,patrunjel 
boia ardei iute si dulce 
nucsoara 
piper 
oregano 
4 catei de usturoi
si ulei de masline
                                     Se portioneaza in patru se unge cu ulei de masline .
                                                            Se toaca usturoiul 
                                                      impreuna cu patrunjelul  si cimbru
                                           Se adauga  si celelate condimente  si se amesteca bine.
                                  Se tavaleste  bucatile de carne prin amestecul de ierburi aromate si condimente pe toate partile

                                                         si se pun in tigaia incinsa
                                         se lasa cam 5 minute pe fiecare parte la foc mic .
                                      Eu pentru a nu risipi resturile de condimente si carne ce s-au lipit pe tigaie am adauga o jumatate de rosie si putin otet balsamic  si a iesit un  sos minunat.



                                                               Simplu si delicios...