marți, 20 august 2013

ROSII UMPLUTE

                  In totdeuna este indicat sa gatesti cu  legume de sezon , acum au cel mai bun gust sunt sanatoase si usor de preparat,azi avem rosii.




Ingrediente:

 400 gr  carne  tocata de pui
 12 rosii 
4 cepe 
2 ciuperci 
sare ,piper ,foi de dafin , boia  dulce 
nucsoara  ,turmeric  si chimion
patrunjel

                                      Se taie si se curata rosiile ,se umplu cu carnea tocata care a fost amestecata cu condimentele,   3 cepe si ciuperci tocate marunnt.
                                            Se caleste  o ceapa intr-o lingura de ulei de masline
                                       si se completeaza cu  mijlocul rosiile tocate marunt, se fierbe la foc mic pana se face ca un sos si se adauga peste rosiile umplute.

                                      Se baga la cuptor pentru cca 40 minute la 200 grade
                                                                            Si asta-i tot 
                                                           Simplu si delicios...