duminică, 13 octombrie 2013

BRIOSE DE CACAO SI PORTOCALE CU CREMA DE BRANZA DULCE


            Briosele cele mai bune prajituri ,merg in orice combinatie ,sper ca acestea sa va placa .

Ingrediente:
3 oua 
9 linguri de zahar 
10 linguri de faina 
250 gr margarina 
coaja de la  portocala 
sucul de la o portocala 
40 gr cacao
un praf de copt 
Pentru crema: 200 gr branza dulce 
200 ml frisca batuta

                                  Se freaca zaharul cu  margarina si se adauga ouale pe rand pana se incorporeaza , apoi se adauga  sucul de la portocala si coaja de portocala ,apoi adaugam ingredientele urcate amestecate . Se pune in forme  si se baga la cuptorul incalzit la o temperatura de 190 grade pentru cca 15 minute .
                         Crema de branza : se bate frisca si in acesta se adauga treptat branza dulce  se pune in pos si se orneaza briosele.


                                                   Simplu  si delicios...