Aceasta reteta participa la provocarea " BUCATAR CURAJOS " lansata de AMA IN BUCATARIE .Gazda lunii MARTIE 2014 pentru reteta dulce este GETA CIPAIANU ce ne-a propus aceasta minunata reteta .Este foarte gustoasa.Dar am facut- o putin invers..
Pentru blat :
3 oua ,4 linguri de zahar ,2 linguri de ulei si 4 linguri de faina
Pentru jeleul de mango:
un mango
4 linguri de zahar
100 ml apa
un plic gelatina
Crema de mascarpone : 250 ml frisca lichida si 250 gr mascarpone si pentru decor nuci caramelizate
Se separat albusurile si se bat spuma cu zaharul se adauga uleiul si faina se aseaza in tava si se da la cuptor pentru cca 15 minute.
Separat se face crema de mascarpone , se bate frisca si se adauga treptat mascarpone . Se intinde peste jeleul de mango si se decoreaza cu nuci caramelizate .
Chiar daca am schimbat ordinea ,prajitura are acelasi gust ,nu stiu daca arata bine ,dar este fffffffffffffff.buna si racoritoare.
Simplu si delicios...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu