marți, 12 noiembrie 2013

IAHNIE DE FASOLE CI RASOL DE PORC

           Uite  ceva bun  si simplu ,cine oare nu a mancat asa ceva ...



 Ingrediente pentru 4 persoane :
 un rasol de porc (500 gr ) 
200 gr fasole alba 
un morcov 
ceapa
un ardei 
suc de rosii
foi de dafin, cimbru si nucsoara 

                                          Se pune fasolea  in apa cu cca 12 ore inainte de a fi pregatita.
                                      Se pune la fiert si se schimba apa de 3 ori ,dupa care  se pune la fiert impreuna cu rasolul , morcovele si 2 cepe .
                                     Intre timp se toaca ceapa marunt  ,ardeiul si rosiile si se calesc impreuna in acceasi ordine cum au fost taiate   cu  condimentele . 
                                    Dupa ce a fiert  se adauga prajeala peste si se mai lasa 15 minute la foc domol si cam atat ...
                                                                         Simplu si delicios...