CHEESECAKE CU PORTOCALA
Ingrediente:
Blat :300 grame biscuiti
150 grame unt topit
Crema : 600 grame branza fina
400 grame branza fina Exquisa
2 plicuri de gelatina
2 linguri gem de portocale
100 ml frisca
Toppingul :sucul a doua portocale mari
3 linguri zahar pudra
un plic gelatina
Se zdrobesc biscuiti si se adauga untul topit ,se amesteca pana se omogenizeaza si se pune intr-o tava cu inel detasabil.Eu am captusit cu folie alimentara sa o pot desface mai usor.
Se amesteca branza , frisca ,gelatina si gelatina dizolvata in apa si incalzita putin.Se pune peste blatul de biscuiti si se niveleaza si se baga la frigidere pentru cca 1 ora.
Intre timp se storc portocalele ,se adauga zaharul pudra si se pune gelatina la inmuiat . Dupa 10 minute se incalzeste putin ,pana se dizolva gelatina , se adauga peste prajitura si se baga din nou la frigider.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu