MINI CHOUX CU BRANZA SI MARAR
Ingrediente:
Mini choux
- 250 ml apa
- 100 gr unt
- 150 gr faina (7 si 1/2 linguri)
4 oua
Crema
- 250 gr branza Philadephiea
-marar
Se pune apa la fiert,impreuna cu untul si in momentul in care clocoteste si se topeste untul se ia de pe foc, se pune dintr-o miscare faina ,amestecand energic sa nu se faca cocoloase si se omogenizeaza ,dupa care se adauga cate un ou amestecand pana cand se incorproreaza in compozitie si tot asa pana finalizati ouale. Pentru a arata frumos le-am
pus in pos si am facut gogosele micute in tava . Se pun la cuptor pentru cca 25 min, dar in primele 10 minute nu se deschide cuptorul pentru ca se vor lasa ,cuptor trebuie sa fie preincalzit atunci cand bagam gogosile .
Pentru crema este simplu se pune branza philadephia intr-un bol si pentru ai da un gust mai sarat eu am pus putina branza de capra apoi am adaugat marar tocat marunt si cam asta este crema. se pune in pos si se umplu gogosile de choux.
Nu-i simplu!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu