Avand in vedere caldura de afara si pentru a nu sta prea mult in bucatarie, va propun acesta reteta simpla ,usor de facut ,rapida si delicioasa.
Ce poate fi mai buna decat carnea de vitel si uitati ce bine arata aceste bucati.
Ingrediente :
600 gr pulpa de vitel
cimbru ,patrunjel
boia ardei iute si dulce
nucsoara
piper
oregano
4 catei de usturoi
si ulei de masline
Se portioneaza in patru se unge cu ulei de masline .Se toaca usturoiul
impreuna cu patrunjelul si cimbru
Se adauga si celelate condimente si se amesteca bine.
Se tavaleste bucatile de carne prin amestecul de ierburi aromate si condimente pe toate partile
si se pun in tigaia incinsa
se lasa cam 5 minute pe fiecare parte la foc mic .
Eu pentru a nu risipi resturile de condimente si carne ce s-au lipit pe tigaie am adauga o jumatate de rosie si putin otet balsamic si a iesit un sos minunat.
Simplu si delicios...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu