Usor de facut ,foarte gustos in orice varianta , fara un cost prea mare ...
Ingrediente :
Tarta: 250 gr faina
125 gr unt , margarina
un galbenus si putina apa cat sa lege aluatul
Umplutura : 3 oua ,o pulpa pui , 3 ciuperci , o ceapa mare
500 ml smantana de gatit, nucsoara , sare ,piper
o lingura de amidon,100 gr cascaval sau branza veche
Se face un aluat din unt rece si faina ,dupa omogenizarea untului cu
faina, se adauga galbenusul si apa pana se formeaza un aluat . Aluatul se pune la frigider pentru 15 minute.
Se intinde si se pune in tava de tarta
se inteapa foaie si se pune o greutate peste ea ca sa cresca uniform .
Se baga la cuptor pentru 15 minute la 180 grade . Se scoate din cuptor si
se indeparteaza greutatea
si se mai baga pentru 5 minute sa se usuce putin .
Se fierbe pulpa de pui ,se dezoseaza si se toaca marunt .
Se bat ouale , se taie ceapa si ciupercile julien, se soteaza si se aseaza pe tarta coapta .
Puiul condimentat cu sare , piper si nucsoara se aseza si el in tarta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu