Ingrediente
1kg de loboda
2 cepe
pentru garnitura ou ochi , bagheta crocanta cu usturoi verde si carnati picanti
Se spala foarte bine loboda fiecare frunza cu multa apa. Intr-o oala mare se pune apa la fiert ,cand apa clocoteste se adauga loboda .Nu se lasa mult ,doar cat sa se opareasca ,se scoate se scurge si se pune peste ceapa taiata marunt care se inabusa intr-o tigaie.Se condimenteaza cu sare si piper .Eu am pasat-o cu blendarul .
Separat am taiat bageta in felii am tocat usturoi si l-am amestecat cu ulei cu care am stropit feliile de bagheta pe care le-am bagat la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade.Am taiat carnati picanti i-am pus in tigaie la prajit am adaugat o lingurita de miere ,5 linguri de otet balsamic si un catel de usturoi zdrobit si i-am lasat la foc mic pana s-a caramelizat .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu