Ingrediente:
400 gr penne
un piept de pui
2 ciuperci mari
un fir de praz
200 gr cascaval
100 gr sunca
200 ml iaurt gras
60 ml vin alb
un ardei gras
oregan
4 catei de usturoi
Se trage la tigaie sunca taiate fasii si cand s-au caramelizat
se adauga pieptul de pui taiat fasii
Se toaca julien ciupercile ,ardeiul si prazul si se toaca usturoiul
cand carnea si sunca s-au rumenit se adauga legumele
dupa ce s-au inmuiat ,se sting cu vinul alb
si dupa ce a fiert vinul se adauga iaurtul gras si oregano si se opreste focul.
Se pune apa cu sare la fiert si se adauga pastele cand apa fierbe
Cand au fiert , se pun in vasul in care vom servi
deasupra se aseaza puiul cu ciuperci si se presara cascaval din belsug si un polonic de apa in care au fiert pastele , se baga la cuptor pentru cca 20 minute
si cam atat ......
Simplu si delicios....
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu